İşte Benim Stilim Melike Çalımoğlu kimdir!

İşte Benim Stilim Melike Çalımoğlu kimdir!
İşte Benim Stilim Melike kimdir?İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Melike Çamlıoğlu kimdir kaç yaşındadır?Biyografisi ve yaşamı hakkında tüm detaylar habervan.com'da
 İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Melike Çamlıoğlu kimdir kaç yaşındadır?Biyografisi ve yaşamı hakkında tüm detaylar habervan.com'da

Nur Yerlitaş'ın da jürü koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim yeni sezonu başladı. Ünlüler formatı biter bitmez başlayan İşte Benim Stilim'in yeni sezonunda tanıdık simalar var. Peki İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları kimler?

MELİKE ÇAMLIOĞLU KİMDİR?

1997 doğumlu olan Melike Çamlıoğlu, Ankara Keçiören doğumludur. Babasının görevi gereği Türkiye'nin bir çok yerini gezen Melike Çamlıoğlu, öğrenimine bir çok yerde başlayıp en son Tire Öğretmen Lisesi'nde tamamlamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünde eğitim gören genç yarışmacı, spikerlik eğitimi almıştır.

Ünlüler formatı tutmayınca erken final yapan İşte Benim Stilim, yeni sezon için düğmeye bastı. Merak uyandıran yarışmacıların yanı sıra sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın geri dönmesiyle eski performasını yakalaması beklenen İşte Benim Stilim'in yeni sezonunda da dikkat çeken isimler var. Hakan Akkaya, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Nur Yerlitaş'ın jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğu ise yine Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacıları yine hem tarz hem de karakter olarak çok farklı. Peki açılışı bugün yapan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları kimler?İşte Benim Stilim'de bu sezon yarışacak olan yarışmacıların isimler şöyle; Yeşim Aydın, Dicle Turgal, Bahar Candan, Tuğba İldiz, Yağmur Aktaş, Meral Avcı, Zeynep Vuran, Dilara Rabiya Yaşar, Esin Çepni, Selay Topçuoğlu, Özge Sarı, Melike Çamlıoğlu.