Gönül Dağı İzleyicisine Kötü Haber! O İsmin Ayrılığı Kesinleşti! İşte O İsim...

Gönül Dağı İzleyicisine Kötü Haber! O İsmin Ayrılığı Kesinleşti! İşte O İsim...
Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarının ve TRT'nin vazgeçilmez projelerinden bir tanesiydi. 103. bölümü ile sezon finaline giden dizi ile ilgili pek çok soru işareti bulunuyor. Ancak o ismin kadrodan resmen çıkarıldığı duyuruldu.

Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarının vazgeçilmez bir klasiği haline geldi. 103. bölümüyle sezon finaline giden dizi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. Dizinin başrollerinde Berk Atan, Zümre Meğreli, Hazal Çağlar, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Semih Ertürk gibi isimler yer alıyordu. Genç yeteneklerin yer aldığı projede akıllanmayan bir ayrılık yaşandı.

O İsim Projeye Veda Etti…

Sevilen dizi Gönül Dağı'nın yazarı Mustafa Çiftçi bozkır hikayelerinden esinlenip bu projeyi hayata geçirilmişti. Yeni sezon için seyirciye büyük sürprizler var. Ancak sezon finali ile birlikte dikkatleri üzerine toplayan Gönül Dağı dizisi yeni sezonda hangi oyuncuya veda edecek. Temel ve Selma öğretmen arasındaki gelişmeler izleyiciyi şoka uğratmıştı. Gönül Dağı dizisinde kadro değişikliği yapılması gündeme geldi. Seyircinin tepkisini çeken bu durum 102. bölümünde kadroya dahil olan Meryem karakteri sezon finalinde son defa seyircinin karşısına çıktı. Oyuncunun yeni sezonda yer almayacağı açıklandı. Kahveci Fırat'ın da hayatında önemli bir rol oynayan ve onu terk eden ve sonra pişmanlık duyup geri gelmişti. Sevilay Gültekin'in canlandırdığı Meryem karakteri son kez Kahveci Rıfat'ın karşısına çıkmış ancak istediğini elde edememişti. Rıfat'ın karısına artık hayatımızda Meryem falan yok demesi dizinin Meryem'inin diziden ayrıldığını işaret etti. Gönül Dağı dizisi hayranları Meryem karakterinin ayrılmasına çok üzüldü. Yeni sezon için farklı sürprizlerin olup olmayacağı ise merak ediliyor.