Game Of Thornes 6.sezon 4.bölüm fragmanı-Alt yazılı

Game Of Thornes 6.sezon 4.bölüm fragmanı-Alt yazılı
Dünyayı saran Game Of Thornes kasırgası devam ediyor.6sezonun 4.bölümün fragmanı yayınlandı ve şok sahneler dikkat çekti.
 Dünyayı saran Game Of Thornes kasırgası devam ediyor.6sezonun 4.bölümün fragmanı yayınlandı ve şok sahneler dikkat çekti.

Bu hafta Game of Thrones için 4. bölüm heyecanı yaşanacak...Diziseverler 4.bölümü merakla bekliyor.4.Bölüm hakkında yorumlarınızı yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yeni bölümde ise Yabaniler ve Kuzey Krallığını ele geçiren Ramsay Bolton'a karşı Kara Kale'de çekişme başlar. Kalenin Kumandanı olan Jon Snow yeni bölümlerde Kara Kale'yi Ramsay'e karşı koruma mücadelesi verecek. Bir yandan kaledeki rakipleri olan düşmanları ile mücadele ederken öte yandan da Ramsay'a karşı mücadele verecek. Üstelik Ak Gezenlerin gölgesinde

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.