Esra Erol'da Nevruz hanım artık olmayacak peki neden?

Esra Erol'da Nevruz hanım artık olmayacak peki neden?
Son zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan Esra Erol ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. ATV'nin en sevilen önemli programlarından birisi olan ve Esra Erolun sunmuş olduğu izdivaç programı ile ilgili sıcak dakikalar yaşanıldı. Nevruz hanım hakkında flaş gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Suncu Esra Erol, Newruz hanım artık yayında olmayacak bunu burada açıklamamın nedeni de yurt dışından ve yurt içinden gelecek olan talipleri artık gelmesin çünkü nevruz hanım öz
Son zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan Esra Erol ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. ATV'nin en sevilen önemli programlarından birisi olan ve Esra Erolun sunmuş olduğu izdivaç programı ile ilgili sıcak  dakikalar yaşanıldı. Nevruz hanım hakkında flaş gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Suncu Esra Erol, Newruz hanım artık yayında olmayacak bunu burada açıklamamın nedeni de yurt dışından ve yurt içinden gelecek olan talipleri artık gelmesin çünkü nevruz hanım özel nedenlerden dolayı aramızda olmayacak işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında.

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Esra Erol'la evlilik programında konuşmaları, tavrıyla neredeyse hergün haber olan Nevruz adlı gelin adayı artık programda olmayacak.

Bugünkü yayının son anlarında açıklama yapan Esra Erol Nevruz'un gelecek taliplerine seslenerek zahmet etmemeleri gerektiğini, artık Nevruz'un programda olmayacağını açıkladı.

Sosyal medyada birçok kişi "Nevruz neden yok, Nevruz'a ne oldu?, Nevruz Esra Erol'dan ayrıldı mı?, Nevruz Esra Erol evlilik programından kovuldu mu?" gibi sorularla meraklarını dile getirdi.