Arda Turandan Flaş Para Açıklaması!

Arda Turandan Flaş Para Açıklaması!
Arda Turandan Flaş Para AçıklamasıSon zamanların en konuşulan çok önemli isimlerinden birisi olan Arda Turan ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde denemeden aldığı 25 bin euro değerindeki kıyafetleri arkadaşına dağıttığı iddiası ile gündeme gelmekte olan Arda Turan yapılan haberlere açıklık getirdi bu çok önemli gelişmeler adeta spor gündemini çalkaladı işte o çok önemli gelişamelerin ayrıntıları haberin detayında

Son zamanların en konuşulan çok önemli isimlerinden birisi olan Arda Turan ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Arda Turan, milli takım için gerçekleştirilmekte olan reklam filmi çekimlerine katıldı ve iki günlüğüne insanbula geldi. Dünyanın en iyi takımlarından birisi olan Barcelonada top koşturmakta olan Arda Turan gündemde çok konuşulacak önemli açıklamalarda bulundu işte o ayrıntılar.

ARDA Turan, milli takım için gerçekleştirilen reklam filmi çekimlerine katılmak üzere iki günlüğüne İstanbul’a geldi.
 
 Bayrampaşa’lı olan ve 25.000 Euro değerindeki kıyafetleri üzerine olmadığı için mahalledeki arkadaşlarına dağıttığı konuşulan Turan, “Bunlar abartılacak şeyler değil, gönlümden geçiyor. Kardeşlerimin hepsi aslan gibi, bana ihtiyaçları yok” dedi. Kıyafetlerini denemeden almayacağını belirten futbolcu, “Denemeden alacak kadar para yok, reklam falan kurtarmaz onları” diyerek kahkahayı bastı.


Marca gazetesi, Barcelona’nın 2-1 kazandığı maçla ilgiliyaptığı futbolcu değerlendirmelerinde en düşük notu, Aleix Vidal ve Dani Alvesile Arda’ya verdi. Milli futbolcuyla ilgili yapılan yorumda, "Takımoyununa girmekte zorlandı ve değiştirildi" denildi.

 

El Mundo Deportivo gazetesi de Barcelona’nın vasatfutbolcuları arasında gösterdiği Arda için "Atletico’daki göz kamaştıranperformansından halen uzak gözüküyor. Ofansif anlamda bir adım öne çıkarakBarcelona’nın futbol diline uyum sağlamaya çalışıyor" ifadelerinikullandı.

 

Arda Turan’ı maçın en kötüsü olarak gösteren El Mundogazetesi, "Arda henüz yönünü bulamadı. Barça’nın oyun düzenine uyumsağlamaktan uzak" yorumunda bulundu. Sport gazetesi de en düşük puanverdiği Arda’nın "hatalı yerde oynadığını" öne sürerek, "Türkfutbolcu kötü bir maç çıkardı. Bir türlü oyuna giremedi. Uyum sağlamadakieksikliği artık endişe yaratmaya başlıyor. Defansif anlamda diğerlerindenfarklı değildi ama orta sahanın sol iç tarafında ortaya koyduğu futbol, çokfazla soru işareti bıraktı. Orta sahada çok zorlandı" diye yazdı.