Yine bir otobüs şoförü yolcularına rest çekip, otobüse almadı!

Yine bir otobüs şoförü yolcularına rest çekip, otobüse almadı!
Esenyurt'ta bir otobüs şoförü okula gitmek için otobüs bekleyen öğrencileri aracına almadan yoluna devam etmesi üzerine, yolcular şoföre tepki gösterdi. Tepkileri duymak istemeyen şoför sinirlenerek “Gitmiyorum” dedi ve yolcuları araçtan indirdi.

İstanbul Esenyurt’ta meydana gelen otobüse yolcu almama olayı duyanları şaşkına çevirdi. Bir otobüs şoförü, durakta bekleyen öğrencileri araca almadı. Yolcuların bu olaya tepki göstermesi ise otobüs şoförünü çileden çıkardı. Sinirlenen otobüs şoförü bakın ne yaptı…

YOLCULARA REST ÇEKTİ

Sabah saatlerinde Esenyurt’ta bulunan Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 4 HO 1454 plakalı olan ve 429A hattı olarak bilinen otobüsün şoförü, durakta bekleyen öğrencileri almayarak yoluna devam etti.

O sırada otobüste bulunan bir kadın yolcu olaya tepki gösterdi. Bu tepkinin üzerine kadın yolcu ile şoförün arasında tartışma çıktı. Yolcu şoförü şikayet edeceğini söylerken otobüs şoförü ise sinirlenerek “Gitmiyorum” dedi ve yolcuları araçtan indirdi.

Otobüs şoförü yolcuları araçtan indirdikten sonra yoluna devam etti. O esnada yaşananlar bir yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedildi.