Yapı Kredi ve Akbank’tan Kredi Fırsatları

Yapı Kredi ve Akbank’tan Kredi Fırsatları
İki büyük banka olan Yapı kredi ve Akbank’tan vatandaşa destek olacak bir kredi kampanyası yapıldı. Bu kampanya kapsamında başvuracak olan tüm vatandaşlara aynı gün içinde 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından sunulan bu ihtiyaç kredisi kampanyası, 24 ay vadeli kredi kullanacak olan vatandaşlar için geçerlidir. Kredi başvurusunda bulunan vatandaşlar, belirtilen kredi politikalarına uygun oldukları takdirde 100.000 TL kredi başvurusu yapabilecekler. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, kredi şartlarına ve politikalarına uygun oldukları durumda hızlı bir şekilde başvurularını gerçekleştirerek aynı gün içinde kredi ödemelerini alabilecekler.

Başvurular, online olarak da yapılabilmektedir. Yapı Kredi Bankası için başvuruları şubelere gitmeden hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası için cep telefonunuz aracılığıyla 100.000 TL kredi başvurusunda bulunmak isterseniz, Bireysel TC Kimlik Numaranızı, aylık gelirinizi ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak 44 11 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Akbank için ise cep telefonunuz aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isterseniz, bankanın kredi politikalarına uygun olduğunuz durumda “kredi” yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik Numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz yeterlidir. Daha sonrasında nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Ancak bu kampanyadan faydalanabilmek için özellikle bu bankalarda hesabınızın bulunması gerekiyor.

Hızlı Çözüm Sunacak!

Yapı Kredi Bankası ve Akbank’ın başlattığı bu kredi kampanyası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı çözümler sunmayı amaçlamaktadır. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunan tüm vatandaşlara aynı gün içinde 100.000 TL’ye kadar ödeme yapılacak olması, finansal sıkıntılarla mücadele eden bireylere büyük bir rahatlama sağlayacaktır.

Kampanya, 24 ay vadeli kredi kullanacak olan vatandaşlar için geçerlidir ve belirli kredi politikalarına uygunluk durumunda başvurular kabul edilecektir. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, başvuru şartlarını sağladıklarında hızlı bir şekilde kredi ödemelerini alabileceklerdir.

Özellikle online başvuru imkanı sunan bankalar, başvuru sürecini kolaylaştırmakta ve vatandaşların zaman tasarrufu yapmalarına yardımcı olmaktadır. Yapı Kredi Bankası için cep telefonu üzerinden başvuruları gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, belirli bir kredi puanına sahip olmaları durumunda SMS yoluyla başvuru yapabilirler. Akbank için ise cep telefonuyla başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar, bankanın kredi politikalarına uygunluk durumunda SMS göndererek başvurularını tamamlayabilirler.