Van'da terör operasyonu! 16 şahıs tutuklandı

Van'da terör operasyonu! 16 şahıs tutuklandı
Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen terör operasyonları kapsamında 15 PKK/KCK şüphelisi ve 1 FETÖ/PDY şüphelisi olmak üzere toplamda 16 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Van Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 16 şahıs hakkında yasal işlem yapıldığını duyurdu. Açıklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdüğü vurgulandı.

Yapılan çalışmalar neticesinde, PKK/KCK terör örgütü soruşturmalarında 15 kişi ve FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmasında 1 kişi olmak üzere toplamda 16 şahıs hakkında yasal işlem gerçekleştirildiği belirtildi. Emniyet güçleri, terör örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etmek ve güvenlik sağlamak için kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Van'da gerçekleştirilen terör operasyonları, bölgede terör örgütlerinin etkinliklerini zayıflatmak ve halkın güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Emniyet birimleri, terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan kişileri tespit etmek, soruşturmak ve adalet önüne çıkarmak için çalışmalarını titizlikle sürdürmekte.