Van'da göçmen kaçakçılığı operasyonu! 4 şüpheli tutuklandı, 3 araç ele geçirildi

Van'da göçmen kaçakçılığı operasyonu! 4 şüpheli tutuklandı, 3 araç ele geçirildi
Van'da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 8 şüpheli gözaltına alındı. İşlemlerin ardından 4 kişi tutuklandı, 3 araç ise ele geçirildi.

Van'da gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonları sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde göçmen kaçakçılığı ve insan ticaretine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi tarafından 19-25 Haziran tarihleri arasında yapılan 5 ayrı operasyonda, göçmen kaçakçılığı şüphesiyle 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyede sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonlar sırasında ise 3 araca el konuldu.

Van'da gerçekleştirilen bu operasyonlarla göçmen kaçakçılığı ve insan ticaretine yönelik mücadele devam ediyor. Emniyet güçleri, bölgede düzensiz göçmenleri sömürmek isteyen kaçakçılara karşı kararlı bir şekilde operasyonlarını sürdürüyor.