Emekli Maaşı 10 Bin Liradan Az Olan Tüm Vatandaşları Kapsıyor! Maaşa Ek En Düşük 4.500 TL Nakit Destek Ödenecek! işte detaylar

Emekli Maaşı 10 Bin Liradan Az Olan Tüm Vatandaşları Kapsıyor! Maaşa Ek En Düşük 4.500 TL Nakit Destek Ödenecek! işte detaylar
SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı veya EYT ile yeni emekli olan tüm SGK emeklilerine maaşa ek ödemeler başladı. Temmuz zammı ve bayram ikramiyesi öncesinde hesaplar geçecek. O bankadan duyuru geldi!

Türkiye'de milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak zamlara çevrildi. Artan hayat pahalılığından en çok etkilenen emeklilerin nakit sıkıntısına farklı destek ödemeleri ve refah payı gibi ek maaş oranlarıyla destek olunması hedefleniyor.

Emeklilere yönelik zam çalışmaları devam ederken, diğer yandan emeklilerin nakit ihtiyaçlarını artırarak farklı destek ödemeleri de gündemde. Emeklilerin 10 bin liraya kadar olan ikramiyeleri Garanti BBVA'dan ödenecek.

garanti-bbva-tedarikci-portali-hizmete-basladi-1.jpg

EMEKLİLERE ÖZEL NAKİT PROMOSYON FIRSATI

Milyonlarca SGK emeklisine maaşına göre özel nakit destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bir yandan emekliye yönelik devlet destekleri devam ederken, diğer yandan emeklilerin banka promosyonlarından da yararlanması sağlanıyor.

Garanti BBVA’dan yapılan duyuruya göre en düşük emekli maaşı alanlara özel ödemeler de yapılacak. Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL üzerinde olanlara 7.500 TL nakit promosyon ödemeleri yapılacak.

garanti-konut-kredisi-3.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emekli maaşını 3 yıllığına taşıyan veya emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’ya taşımayı taahhüt edenlere 7.500 TL’ye kadar nakit ödemeler yapılacak. SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde ödemeler gerçekleştirilmektedir. Bunun için maaş taşıma işlemlerinin yapılması gerekiyor.

1 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında tüm emekli vatandaşların başvurularını yapmaları gerekecek. Ayrıca EYT kapsamında yer alan ancak prim borçları nedeniyle emekli olamayanlara ise avantajlı faiz oranları ile EYT kredisi de sağlanacak. Garanti BBVA üzerinden vatandaşların başvurularını yaparak maaş taşıma işlemi sonrasında 7.500 TL’ye kadar nakit, 1.000 TL’ye kadar bonus seçenekleri de verilecek.