Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapan Aile dizisine, Dilan Polat anında yanıt verdi

Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapan Aile dizisine, Dilan Polat anında yanıt verdi
Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan Soykan karakteri tarafından; kara para aklama olaylarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat'a gönderme yapıldı. Dilan Polat'tan yapılan bu göndermeye yanıt gecikmedi.

Son zamanlarda Türkiye gündemine konu olan olaylar sıklıkla televizyon dizilerinde işlenmeye başlandı. Daha önce Bambaşka Biri ve Adım Farah dizilerinde Adnan Oktar suç örgütüne yapılan göndermenin ardından, Aile dizisinin son bölümünde de Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı.

'PARANIZI İNSANLARIN GÖZÜNE SOKMAYIN'

Dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan karakteri, Dilan-Engin Polat'a gönderme yaptı.

Aslan bu sahnede "Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas... Bunlara yönelin, bunlarda KDV yok. Bir de postlarla mail order'dan çektin mi, yokuş aşağı... Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin" diyor.

DİLAN POLAT'TAN YANIT

Bu sahnenin "tvgundemi" hesabı tarafından Instagram'da paylaşılmasıyla da Dilan Polat anında cevap verdi.

Polat gönderinin altına, "Yazık, çok yazık hem de. Hayatımıza dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın" yazdı.

dilan-polat-gcf.webp