Bayrama özel kredi

Bayrama özel kredi
Bayram yaklaşınca eksikler harcamalar artıyor ve insanlar nakit ihtiyacı duyuyor.

Bayram alışverişi ya da bayram tatili için insanlar bayrama özel kredi çekerek bu dönemi rahat bir şekilde atlatmak istiyor. Bunun için bankalar bayrama özel kredi fırsatları sunuyor. Birçok vatandaş bayram öncesi bu kredi imkanlarından yararlanarak bu süreci daha rahat bir şekilde geçirmek istiyor.

Son zamanlarda ülkemizde ekonomik anlamda sıkıntılar yaşanmaktadır. Bundan dolayı insanlar sürekli nakit ihtiyacı hissediyor. Vatandaşın nakit para bulma imkanı azalıyor. Bunun üzerine bankalar bayramın da yaklaşmasını fırsat bilerek bayrama özel üç ay ertelemeli kredi imkanları sunuyor.

3 Ay Ertelemeli Kredi

Bayrama özel hazırlanan bu kredi paketi üç ay sonra ödemeye başlıyor. Bu durumda insanları bu süreçte bir nebze olsun rahatlatıyor. İnsanlar bu kredileri kullanarak bayram öncesi alışverişlerini ihtiyaçlarını rahat bir şekilde gideriyor. Kredileri üç ay ertelemek de insanlara rahat bir nefes aldırıyor. TEB bankası üç ay ertelemeli bir şekilde bu krediyi müşterilerine sağlıyor.

TEB bankası bu kredi de faiz oranı olarak %2,28 oranında bir faiz belirliyor. Taksitlerini ise 2239 Türk Lirası olarak belirliyor. Kredi çekmek istediğiniz limitlere göre tutarda farklılıklar meydana geliyor. Toplamda 50.000 TL’ye kadar kredi çekme imkanı sunuyor. Bayram öncesi Vatandaşı rahatlatmak için hazırlanan bu krediler ile vatandaş rahat bir nefes alıyor.

Kredi limitleri 50.000 TL’ye kadar çıkarılıyor. Taksit seçenekleri de yine üç ay Ötelemeli şekilde başlıyor. 50.000 TL kredi de geri ödemesi 80.000 TL oluyor. Aylık ödeme tutarı ise 2239 Türk Lirası olarak belirleniyor. Çekeceğiniz tutar daha düşük olursa taksit miktarınızda da azalmalar olmaktadır. Sizlerde ihtiyacınız olan miktarda kredi çekerek üç ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz.

Birçok bankanın sunmuş olduğu teklifleri değerlendirerek size en uygun olan teklifi tercih edebilirsiniz. Bu kredileri başvuru yapabilmek için bankaların şubelerine gitmeniz yeterli olacaktır. Banka şubelerine gittiğiniz zaman size ayrıntılı bir şekilde bilgi verilecek ve gerekli işlemleri yapacaklardır. Sizde hemen bayram arifesi kredi fırsatlarından faydalanmak için banka şubelerine uğramalısınız.