Bahçesaray'da otomobil uçuruma yuvarlandı! 3 kişi yaralandı

Bahçesaray'da otomobil uçuruma yuvarlandı! 3 kişi yaralandı
Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayan bir otomobil yaklaşık 250 metre uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü ve yanında bulunan 2 kişi yaralandı.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil uçuruma yuvarlandı ve 3 kişi yaralandı. Kazanın gerçekleştiği yer, Özbeyli Mahallesi yakınlarındaki bir noktada oldu. Otomobili kullanan Burhan L., Güneyyamaç Mahallesi'nden Bahçesaray ilçe merkezine doğru seyir halindeyken virajı alamayarak kontrolünü kaybetti ve araç yaklaşık 250 metrelik bir uçuruma yuvarlandı.

Kaza sonucunda sürücü Burhan L. ile araçta bulunan Erkan L. ve Hamit B. yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bahçesaray Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulans helikopterle Van'a sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı ve yetkililer olayın detaylarını araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür trafik kazalarının önlenmesi için bölgedeki güvenlik tedbirleri ve sürücülerin dikkatli olması önem taşıyor.