15 Milyon Emekli 4000 TL Ödeme Alacak! İşte Hesaplara yatacağı tarih

15 Milyon Emekli 4000 TL Ödeme Alacak! İşte Hesaplara yatacağı tarih
15 milyon emekli sevinçten havalar uçacak, 4000 TL Ödeme bu tarihlerde hesaplarda olacak.

15 milyon emekli, onları mutlu edecek heyecan verici haberler aldı. Banka hesaplarına 4.000 TL yatırılacaktır. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri bu ödemeyi bayramdan önce alacak.

Son dakika haberi... Milyonlarca emekli, bayram öncesi ödeme tarihlerini merakla bekliyor. Son olarak emekliler için sevindirici bir duyuru geldi. Bayram ikramiyesi ve artırılan ikramiye tutarının ödeme tarihleri ​​belirlendi. Ayrıca haziran aylığı ödemeleri de erken yapılacak. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri olmak üzere toplam 15 milyon vatandaşın banka hesaplarına en az 4 bin TL ikramiye ödemesi yapılacak, emekli maaşı ödemeleri de bu tarihlerde yapılacak. Emeklilere bayram ikramiyesi ve emekli ikramiyesi ödeme tarihleri ​​haberimizde yer almaktadır.

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri ile 15 milyona yakın vatandaş, Kurban Bayramı öncesi bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini merakla bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram ikramiyesi ve emekli maaşı ödemelerinin bayramdan önce yapılacağını daha önce açıklamıştı. Emeklilere yapılacak ödemelerin tarihleri ​​belli oldu. Haziran aylığı ödemeleri bayramdan önce yapılacak olup, bayram ikramiyesi için belirli bir tarih verilmiştir. Peki emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emeklilerin bayram ikramiyesinde artış oldu mu?

BAYRAM İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ BELİRLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak belirlendi. Yani tatil 23 Haziran'da başlayacak ve 9 gün sürecek. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri bayram öncesi bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini merakla takip ediyor. Sonunda, uzun zamandır beklenen duyuru geldi. Emeklilerin bayram ikramiyesi en geç 23 Haziran'a kadar hesaplarına yatırılacak. Bu ödemeden yaklaşık 15 milyon emekli yararlanacak. Şu ana kadar bayram ikramiyesine zam yapılacağına dair bir açıklama yapılmadı. Bu durumda beklenen ikramiye tutarı 2.000 TL olarak kabul edilir. Emekli maaşından örnek kesinti ile emeklilere en az 9,

EYT EMEKLİLERİNE 4.000 TL

İkramiye Yatırılacak EYT emeklileri için durum biraz daha farklı olacak. EYT emeklilerinin aylıklarının geç bağlanması durumunda Ramazan Bayramı ikramiye ödemeleri de Kurban Bayramı'ndan önce yapılacak. Bu nedenle Mart ayında başvuruda bulunan ancak Nisan ayında aylıkları bağlanan EYT emeklileri bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı'ndan önce alacak. Bu durumda banka hesaplarına en az 4.000 TL ek ödeme yapılacaktır.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI'NDAN SON AÇIKLAMA

Bu arada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihlerine ilişkin son dakika duyurusunu yaptı. Bakanlık yaptığı açıklamada, 17-23 Haziran tarihleri ​​arasında hem bayram ikramiyesi ödemelerinin hem de haziran aylığı ödemelerinin emeklilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.