Emeklilere 8 bin ₺ ek ödeme yolda: 14 - 22 Ekim arasında IBAN üzerinden alabilirsiniz

8000 ₺ Promosyon ödemesi yolda! Emekliye, kamu bankaları başta olmak üzere, bir çok banka promosyon ödemesi sağlıyor.

Ekim ayı emekli promosyonları güncellendi. Sabah saatlerinde SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için 8000 TL ek ödeme yapacak olan bankaların listesi yayınlandı. İşte emekliye promosyon ödemesi yapacak bankalar ve ödemelere ilişkin tüm detaylar…

Emekli vatandaşlara kamu bankaları ve özel bankalardan emekli promosyon miktarları açıklandı. Ekim ayında hükümetten emekliye önemli bir müjde olarak duyuruldu. Emekli maaşı alanlara 5.000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi verileceği duyurulmuştu. Çalışmayan emeklilere de verilecek olan bu ikramiye Kasım ayının ilk haftası itibariyle ödenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı. Güzel haberler gelmeye devam ediyor. Emekliye 8.000 TL ödeme IBAN üzerinden yatırılacak. 14-22 Ekim tarihleri arasında başvuran emekli 8.000 TL'lik ödemeden yararlanacak. 17 milyon emekliye kapsayan promosyon ücretlerinin detayları açıklandı.

8000 TL Promosyon Ödemesi Verilecek

Emekliye kamu bankaları başta olmak üzere Garanti Bankası, İş Bankası, QNB Finansbank ve Türkiye Ekonomi Bankası ve Akbank başta olmak üzere emekliye promosyon ödemesi sağlanacak. Özellikle son dönemde gündeme gelen emekli vatandaşlara zam söylentileri de rekabetin kızışmasına sebep oldu. Tüm emekliler maaş bankalarını seçerek 3 yıllık anlaşma yapmaları durumunda 8.000 TL promosyon ödemesinden faydalanacaklar.

Ödemeler 14 İle 22 Ekim Tarihleri Arasında Verilecek

Emekli vatandaşlara promosyon ödemeleri ekim ayı itibariyle devam edecek. 14 Ekim'den itibaren ödemeler dağıtılmaya başlayacak. 31 Ekim tarihine kadar başvurular açık kalacak. Kasım ayı itibariyle promosyon miktarları değişebilir. Bu sebeple de emekli promosyonu almak isteyenler ekim ayı ödemelerinden yararlanabilirler. Tüm emekliler başvuru işlemlerini yaparak ekim ayı sonuna kadar bu ödemeleri hesaplarına aktarabilirler.

Ekonomi-eski Haberleri